1. Home
  2. >>
  3. Vaardigheden
  4. >>
  5. Strategische Consultancy

Strategische Consultancy

Als Strategisch consultant houd ik mij bezig met strategische kwesties voor het realiseren van uw lange termijn belangrijkste doelstellingen. Hiervoor is veel ervaring nodig met verschillende deelgebieden en dus bent u bij mij aan het juist adres.

Opgeleid als bedrijfseconoom (en 27 jaar in de IT) kunt u mij zien als een strategisch adviseur, iemand met een frisse blik die bij veel bedrijven in de keuken heeft gekeken en op de hoogte is van de specifieke uitdagingen in een sector.

Ik ben een generalist met diepgang en sterk autodidact: Ik leer wat nodig is! Ik heb een bovenmatige interesse in- en veel aandacht voor- de existentiële reden van een bedrijf los van de gedefinieerde rollen. Wat doet het nu eigenlijk primair? Wat is de bestaansreden? Welke processen zijn cruciaal? Hoe wordt waarde toegevoegd en hoe wordt uiteindelijk het geld verdiend? Waaraan worden de resources besteed? Wat zijn de toekomstontwikkelingen?

Daarnaast houd ik bij de ontwikkeling van voorgestelde oplossingen een flinke vinger in de pap. Ik werk in-house of boor externe capaciteit aan middels mijn eigen netwerk.

Ik zit precies tussen business en techniek in. Ik kick op het (voor u of samen met u) bedenken van een nieuwe strategie om business binnen te halen, presenteren, verkopen, motiveren, mensen met elkaar laten samenwerken, succesvol delegeren. Maar ik weet daarnaast met betrekking tot de techniek van de hoed en de rand: Ik heb het zelf jaren gedaan!